Étterem- és konyhatakarítás a Vileda Professionallel
Élelmiszerbiztonság és higiénia: vállalata legyen egészséges!
A higiénia és az élelmiszerbiztonság fenntartása az éttermekben, konyhákban és vendéglátó létesítményekben kiemelkedő fontosságú vállalata hosszú távú teljesítménye és megbecsülése érdekében. Nemcsak azért, hogy a vendégek egészségesek és boldogok legyenek, hanem azért is, hogy fejlődjön az ételek elkészítésének színvonala és a dolgozók jólléte.
Mindazonáltal nem könnyű megfelelni az élelmiszeripar rendkívül magasszintű elvárásainak. Mind a nemzeti, mind az európai éttermi és vendéglátó üzletágat törvények és szabályozások alakítják.
Öt tényező rendkívül fontos, hogy megfeleljen ezeknek a szabályozásoknak és ezzel egyidejűleg biztosítsa vállalata hatékonyságát és eredményei minőségét:
- Racionális és hatékony higiéniaterv
- Modern takarítási módszerek, melyek megfelelnek vállalata egyedi működési igényeinek
- Magas minőségű, színkódokkal ellátott eszközök teljes palettája
- Átfogó tréningek a takarítószemélyzet számára
- Tartós vagy eldobható mikroszálas takarítás
Igényeit szem előtt tartva egyedi takarítási és higiéniai tervet készítünk, ami megfelel az Önök HACCP globális tervének és támogatja azt. Továbbá a megfelelő termékeket, módszereket és tréningeket kínáljuk, hogy garantáljuk az Önök sikerét.
Vegye fel velünk közvetlenül a kapcsolatot, hogy tanácsot adhassunk!
Válasszon termet
Az élelmiszerfeldolgozó területek HACCP-nek megfelelő takarítása
Takarítás maximális hatékonysággal: lépéstartás
Legyen szó akár éttermekről, akár menzákról, az élelmiszer üzletágban folyamatosan növekszik a nyomás, hogy a lehető leggyorsabban forgassák az asztalokat és takarítsák a padlót és a padló feletti felületeket anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a minőséget tekintve vagy romolna a vendégélmény. Ugyanez igaz a szupermarketek élelmiszerterületeinek takarítására is: a higiénia fenntartása vagy a kifolyt termékek feltakarítása gyorsaság kérdése. De van különbség a gyors, illetve a hatékony takarítás között.
Az élelmiszerbiztonság elvárásainak való megfelelés érdekében mérnökeink felhasználóbarát, könnyen érthető termékrendszereket és takarítási módszereket fejlesztettek ki az éttermek és a konyhák számára, amelyekkel nagymértékben felgyorsíthatja folyamatait. Az eredmény: nagyobb higiénia kevesebb idő alatt, kevesebb energiaráfordítással.
A megfelelő takarítási termékek az éttermek és konyhák számára: a hívatlan látogatók távoltartása
A professzionális konyhák nagy igényeket támasztó környezetet jelentenek számos potenciális kockázattal. Ezért a személyi biztonság elválaszthatatlan az élelmiszerbiztonságtól és a higiéniától.
Például a biztonsági padlók különleges takarítási módszereket igényelnek, hogy tiszták és biztonságosak maradjanak. A szisztematikus takarítás ezért elengedhetetlen HACCP-követelmény. A keresztfertőzés megelőzése szintén alapvető fontosságú az élelmiszerbiztonság területén. A keresztfertőzés elkerülésének alapvető módja a nyers és fogyasztásra kész ételek elkülönítése, valamint az erre szánt, színkódokkal ellátott takarítóeszközök használata.
Mikroszálas mopokat és törlőkendőket kínálunk, amelyek hatékonyan távolítják el a baktériumok akár 99,9%-át vegyszerek használata nélkül a konyhákban és más élelmiszerfeldolgozási területeken, valamint biztosítunk színkódokkal ellátott törlőkendőket is, amelyek támogatják a szisztematikusan higiénikus takarítást.
A gyakran alkalmazott eldobható, nem mikroszálas megoldások nem felelnek meg az ipar által támasztott követelményeknek. Ezzel szemben a mikroszálra való átállás csökkenti a hulladéktermelést, a vegyszerek használatát és a költségeket is.
Legyen szó átfogó takarításról, folttisztításról, a kiömlött anyagok eltávolításáról, van megoldásunk a gyors, hatékony és higiénikus takarításra.